Песочница | Phir Se… Full Movie (2015) Hindi Watch Online Free A separated couple living in London, trying to come to terms with the consequences of their split. Phir Se... Full Movie You can watch this Movie hd free Phir Se full movie online, watch Phir Se movie download, Phir Se Hindi movie online movierulz, Phir Se online movie todaypk, Phir Se hd movie download torrent, watch Phir Se full movie online free ... | Легенды ночных стражей

Tiszta ügy (2002)

High Crimes

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Claire, a befolyásos ügyvédnő (Ashley Judd) élete gyökeresen megváltozik, amikor egy elfuserált betöréses rablás után felkeresi őket egy FBI-ügynök, és letartóztatja imádott férjét, Tomot (Jim Caviezel). A vád: a férfi, valódi nevén Ronald Chapman, régóta körözött katonaszökevény, aki El Salvadorban civilek tucatjait gyilkolta meg, és az azóta eltelt tizenöt évben bujkált a hatóságok elől. A férj beismeri feleségének, hogy ő valóban Ronald Chapman, és tényleg részt vett egy titkos akcióban, de azt is elmondja, hogy a mészárlás igazi elkövetői bűnbakot akarnak csinálni belőle. Claire kétségbeesetten keresni kezd egy tapasztalt jogászt, aki ismeri a különleges katonai jogrendszer szabályait. Sikerül kifognia az adu ászt az egykoron sztárügyvédként ténykedő Charlie Grimes (Morgan Freeman) katonai jogász személyében. Claire először csupán a karrierjét veszélyezteti férje becsületének megtisztításáért, ám később már az életét is kockára teszi.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Tipusos story. Ismert felállással. Egy csomó hasonlót már láttam. Lehet, hogy M.F. jó filmmé emeli, de ... kár az időért. Nem osztályoznám, mert nem néztem végig.
7
Kicsit hosszúnak éreztem, a közepén untam is. Nekem egyszer nézős, már csak azért is, mert másodszorra az ember tud mindent.
6
Nagyon ott volt ez a film! 10/10
5
Amiben Morgan Freeman játszik, az rossz film nem lehet. Ez esetben is igy van! 10/10
4
Nagyon tetszett, köszönöm, szeretem a Judd-Freemann párosítítást egy fillmben. Köszi a feltöltést
3
Számomra sejthető volt a vége, de így is tetszett.
2
Jó film, elgondolkodtató minden szempontból
1
Megszokott Morgan jó film