Emma Gleeson | Lady Bird BluRayRip AC3 5.1 | modern digital electronics by r p jain

Eredet (2010)

Inception

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Dom Cobb álomtolvaj: értékes információkat lop ki az áldozatok agyából, amikor azok alszanak, és védtelen az elméjük. Bár nagyszerűen keres, nincs magánélete, a veszélyes tudása miatt állandóan menekülnie kell. Váratlanul kap egy esélyt, visszakaphatja a régi életét, a családját, a gyerekeit. Ezúttal azonban nem lopnia kell, hanem egy gondolatot kell elültetnie valakinek az agyában. Ha sikerül a feladat, ez lehet a tökéletes bűntény. Ám hiába az alapos tervezés és a felkészült csapat, a veszélyes ellenfél minden lépésüket előre látja. Egy ellenfél, aki mintha olvasna Cobb gondolataiban.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

120
Joehaff szavaidról nagyon nagyon egy dolog ugrott be még pedig az Altered States című másik kicsit régebbi remekmű.
119
nagyon ajanlom a filmet, 10 /10 pont
118
Ha moziban néztem volna , akkor úgy jöttem volna ki az ajtón , hogy :"Most mi a [email protected] is volt ebben!?"Na köszi szépen az ilyen filmeket már gyerek koromban sem szerettem .Ezért 8 pont.Persze online mindenki annyiszor nézi és adathordozókon ahányszor akarja, hogy megértse.
117
Végre, eljutottam odáig, hogy megtudtam nézni a filmet most, először. Nagyon figyelni kellett mindenre, hogy megértse az ember a lényeget, hogy mi, miért is történik, de a film eléggé le is kötött ehhez. Habár a végére érve már elvesztettem a fonalat, nagyon felgyorsultak az események, a sztori, vagy csak szimplán "elfáradtam" és nem tudtam már eléggé figyelni a vége fele. A film vége sikerült még durvára, bár én kicsit bánom, hogy nem tudhattuk meg, hogy végül sikerült-e avagy sem. Hisz nem láthattuk, hogy ébren van-e vagy álmodik.
116
Látom mindenki szereti,hát én ki nem állhatom. Egyszerűen egetverő baromság az alapsztori,nagyon nem jött be. Egyébként jól felépített, kidolgozott,ez a része oké.De nekem semmit sem érnek ezek a részletek,csak a fejemet fogtam,hogy ez komoly?!
115
probalok velemenyt irni de nem megy. Nem veletlenul mondjak hogy ez a film a legjobb filmek koze tartozik. Aki mas velemenyt is akar olvasni annak batran mondom hogy feleslegesen csinalja, mert csak elpocsekolt ido. Ez egy kotelezo darab mint a Matrix vagy a Star Wars osszes resze es meg sorolhatnam.
jo film nezest es szep almokat mindenkinek...
10/10
114
Nagyon jó film
113
Imádom az elgondolkodtató filmeket, de ez kifogott rajtam, annyiszor vesztettem el benne a fonalat hogy ihajj
112
10/10 Egy eredeti ötlet , zseniális történeti szálak és pazar alakítások