The Human Condition | Letterkenny | Man In An Orange Shirt

Bosszúállók: Végtelen háború (2018)

Avengers: Infinity War

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

258
Szeretném jamilahsukaaisah03 kitiltását kérni.Ismerős a szöveg.Köszönöm!
257
Én nem szeretem a szuperhősös filmeket, de elismerem, ez egészen jó volt. Mondjuk nálam úgy van: a Fekete párduc elment kb vasárnap délutáni limonádénak, a vasmber 3-at halálra untam, az amerika kapitány 3-at végig se bírtam nézni, de ebben ugyebár űrlények, űrhajók, űrcsaták, meg nagyhatalmú mágusok vannak, szóval annyira azért nem lehetett elrontani. Csak mondjuk azt nem tudom, hová tudják még mindezt fokozni. Az ugyan jó húzás volt, hogy egy csettintéssel kivették a felét a szuperhősöknek, mert már túl sokan voltak, de gondolom előbb-utóbb úgyis visszatérnek...de akkor is, egyszer ez már túl sok lesz, kell majd valami új...talán egy betmen vs vasember...
256
Ez ott volt a szeren.10/10
255
Akkor még várnunk kell...
254
Nem jól mondtam,bocs.Kb őszre érkezik meg hozzánk.Itt olvastam:http://www.puliwood.hu/hirek/bosszuallok-vegtelen-haboru-extrak-dvd-blu-ray-250433.html
253
A Dvd megjelenés augusztus 14-re várható eredetileg.
252
Dvd megjelenés még kb hány hónap mulva lessz mert meg akarom nézni, mozis hanggal vagy képpel nem vagyok hajlandó látvány filmet nézni.
251
90-es évek óta vagyok Marvel fan, a DC-s sosem szerettem, bár az öcsém szerint mélyebb és sötétebb világ, de hát Tesók vagyunk, ki így, ki úgy . Leginkább az X-Men képregények voltak a favoritjaim, a Pókembert sosem szerettem (az is a Tesóm reszortja volt) - így én spec nagyra értékelem ezt az epic sztorit, megérte pénzt és időt áldozni a sorozatba - Bosszúállók, Amerika Kapitány, Panter - hogy eljussunk ide, ami amúgy nagyjából követi a képregényt, nagyon nagy vonalakban. Egy kis segítség: http://www.youtube.com/watch?v=SspYvebvyww . Ezen felül imádom a tápos karaktereket, nem zavar, hogy igazából csak egy zöld vászon előtt ugra-bugrálnak, szóval összességében elégedett vagyok, az egész ciklussal és ezzel is, 9-es.
250
EZ EGY TÖKÉLETES FILM!!!